Wie zijn wij

We werken sinds 2007 heel prettig samen en zijn in 2021 onze Praktijk Bloesem voor FloorPlay gestart, beiden als zzp-er.

Samen met u ontdekken we graag waar de mogelijkheden voor groei liggen. Zowel voor u als voor het kind. Zodat het kind samen met u kan groeien en bloeien ‘als bloesem’

Marielle Kuijper

Ik ben Marielle Kuijper, ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik ben sinds kort werkzaam als GZ-psycholoog in de gespecialiseerde jeugd-GGZ, na heel lange tijd bij de gespecialiseerde kinderrevalidatie werkzaam geweest te zijn. Daar zette ik sinds 2014 FloorPlay in om de ontwikkeling te stimuleren en deed dat samen met ouders, groepsleiding en therapeuten.

Ik werk erg graag met kinderen, vooral met jonge kinderen of kinderen met een jonge ontwikkeling. Vooral wanneer communiceren moeizaam gaat, vind ik het een hele leuke en boeiende uitdaging om te zorgen voor meer contact en voor groei. Ik heb veel ervaring met meervoudig beperkte kinderen en jongeren, bij wie het extra speciaal is om hen stapjes in hun ontwikkeling te zien maken. Daardoor heb ik goed leren kijken en aansluiten bij het kind, en ook om heel geduldig te zijn. Vooral het samen plezier hebben spreekt mij zo aan in FloorPlay. 

Carolien Malanda

Mijn naam is Carolien Malanda. Ik ben actief, sportief, getrouwd en moeder van drie kinderen. Van jongs af aan wilde ik kinderen al helpen en ondersteunen. De onbevangenheid van een kind en de puurheid vind ik geweldig. Vooral kinderen waarbij de ontwikkeling anders verloopt intrigeren me en roepen bij mij op dat ik me wil verdiepen in hun gedrag, ze wil ondersteunen en wil begeleiden bij verdere ontwikkeling. Dit typeert mijn empathisch vermogen, zorgvuldigheid en betrokkenheid.

Ik werk al jaren met plezier in het Speciaal Onderwijs en daarnaast ben ik FloorPlay begeleider en in januari 2022 FloorPlayspecialist. Een mooie aanvulling op mijn werk als leerkracht waarmee ik mijn aandacht helemaal kan richten op het kind. Wat ik zo mooi vind aan FloorPlay is dat het uitgaat van positieve emoties. Door contact en plezier in spel te beleven raakt het kind gemotiveerd om meer in contact te komen en zich te ontwikkelen. FloorPlay gaat uit van de behoeften van het kind, dit daagt mij uit de juiste aansluiting te vinden bij het kind en ouders/verzorgers. 

Marielle Kuijper
FloorPlayspecialist/GZ-psycholoog
IMH-specialist i.o.
06 30416413

Contact

Carolien Malanda
FloorPlaycoach
FloorPlayspecialist
06 21586694

Contact